Outplacement

Opsagte medarbejdere kan tilbydes et outplacement-forløb, hvilket sikrer, at denne kommer godt videre. Du sparer evt. penge og vigtigst af alt – din virksomhed får et godt image.

Der tilbydes forskelige løsninger af outplacement-forløb afhængig af den opsagte medarbejders behov.

Vi sender gerne et konkret tilbud med beskrivelse af indhold og honorar.

Ved at anvende Bech Hunting i et outplacement-forløb får du en konsulent, som har stået i den situation som din opsagte medarbejder. Dette sikrer indsigt og bedre forståelse for den opsagte medarbejder.

1
3 møder
Modellen anvendes, såfremt medarbejderen er afklaret med sin fratæden. Vi klarlægger kompetencer, styrker og evt. svage sider. Giver feedback på CV og gode råd til jobsøgningsfasen.
2
4 møder inkl. Personlighedstest
Modellen anvendes, såfremt medarbejderen ikke er fuldt afklaret med sin fratræden. Vi foretager afklaring, personlighedstest, feedback, og klarlægger kompetencer, styrker og evt. svage sider samt jobønsker. Vi giver feedback på CV og gode råd til jobsøgningsfasen.
3
6 møder inkl. Personlighedstest
Modellen anvendes, såfremt medarbejderen vurderes at have længere udsigter til et nyt job. Vi foretager afklaring, personlighedstest, feedback, og klarlægger kompetencer, styrker og evt. svage sider samt jobønsker. Vi giver feedback på CV, træning i jobsamtalen og gode råd til jobsøgningsfasen. Vi giver løbende kontakt og sparring.

Vil du høre mere om de forskellige forløb, så kontakt os i dag og hør nærmere.

Kontakt os

Bech Hunting
Skovstjernevej 18
9310 Vodskov
Powered by Emply