• - nyt landsdækkende samarbejde

  • Hele Danmark

  Bech Hunting indgår nu i et samarbejde med andre rekrutteringsvirksomheder i Danmark under navnet JobInnovation. Du kan læse mere om dette samarbejde på  www.jobinnovation.dk

  Du kan uploade dit CV her og ligeledes skal du fremover ansøge alle stillinger på http://www.jobinnovation.dk

   
 • Kørelærer

  Trend Driving
  • Boulevarden 21, st. th.
  • 9000
  • Aalborg

  HENT SOM PDF

  Uddannet kørelærer

  kategori B – bil lektioner


  VIRKSOMHEDEN
  Trend Driving er byens lækreste køreskole. Det siger vi ikke for sjov, men fordi vi rent faktisk tilbyder alt det, der gør det lækkert at tage et kørekort. Derudover er det selvfølgelig også sjovt at være ansat. Læs mere på www.trenddriving.dk

  Til en ledig stilling og på grund af travlhed søges endnu en kørelærer.
                                 
  STILLINGEN
  Vil du være i en køreskole, hvor der er fokus på trivsel, samarbejde, faglig sparring og hjælpsomme kolleger? Så er du måske den nye kørelærer. I Trend Driving har vi ansat en medarbejder til alt det administrative, så du kan koncentrere dig om at afholde teoritimer og køretimer. På den måde er du meget mere effektiv og trives forhåbentligt bedre.

  Vi foretrækker at du vil køre i en af Trend Driving's biler, men det er ikke afgørende - hvis du foretrækker en løsning med din egen bil så lad os tage en snak om det. 

  For den rigtige person kan der også blive tale om medejerskab på sigt.

  Vi tilbyder et job, hvor du bliver en del af et stærkt team i en engageret virksomhed. Vi ligger vægt på humor, en fri omgangstone, og vi hjælper hinanden og arbejder med frihed under ansvar. 

  Har du lyst og noget at byde ind med, så er du også med til at bestemme hvordan tingene kører. I hverdagen ligger vi vægt på at mødes til frokost fra tid til anden, og vi afholder selvfølgelig også personalearrangementer.


  TILTRÆDELSE
  Snarest muligt.

  ANSØGNING
  Kan du genkende dig selv i vores værdier og forventninger, så send en ansøgning og CV som Word eller PDF-fil mærket "TREND" til job@bechmail.dk. Kontakt evt. Konsulent Claus Bech Nielsen på mob. 3131 6776. 

   
 • Besat: Distrikt Manager

  Til det norske marked

  Hent som PDF

  VIRKSOMHEDEN
  Til velkonsolideret virksomhed med et kendt brand søges en Distrikt Manager til det norske marked. Virksomheden er beliggende i Nordjylland og ønsker at styrke indsatsen i Norge. Virksomheden har gennem mange år solgt kvalitetsprodukter i Skandinavien. Kunderne er køkken- og hvidevarebutikker, forhandlere og netbutikker. Produkterne er kendt for flot design, innovative løsninger og kvalitet.

  Såfremt vi vurderer din profil interessant til stillingen indkaldes du til samtale og i den forbindelse oplyser vi også navnet på virksomheden.

  STILLINGEN
  Med reference til salgschefen og i tæt samarbejde med denne får du ansvar for at udbygge salget i syd Norge. Din væsentligste opgave bliver at vedligeholde og udbygge relationerne til eksisterende kunder, men en del af din succes bliver selvfølgelig også at generere nysalg.

  Produktsortimentet er bredt, og produkterne kan tilpasses kundens behov. Hvis du forstår kundens behov, er der alle muligheder for at skabe et godt salg. Du har succes i jobbet når der skabes vækst.

  Dine primære opgaver vil være:

  • Salg til nuværende kunder
  • Sikre loyalitet via service, support og tilstedeværelse
  • Præsentation af eksisterende og nye produkter
  • Besøge nye kunder

  KANDIDATEN
  Vi forventer at du har min. nogle års erfaring fra lignende stillinger. Vi har ingen specifikke krav til din uddannelse – det er dog en fordel hvis du har erfaring fra salg af køkken- og hvidevareprodukter, men det er ikke et krav med brancheerfaring.

  Vi forestiller os endvidere, at du har en teknisk forståelse for produkter. På hovedkontoret er der en support funktion du kan benytte ved særlige tekniske anliggender.

  Du arbejder måske allerede i dag med opsøgende salg til butikker, forhandlere og kæder – og er klar til din næste udfordring i en international virksomhed i vækst med et stort potentiale. Vi tager det som en selvfølge at du arbejder selvstændigt og har et højt drive.

  Du er engageret og er en god formidler. Dit gode humør og positive indstilling er virksomhedens ansigt udadtil. I forbindelse med din opstart får du en grundig oplæring i produkterne og den support, du har brug for.

  Du brænder for salg og har lyst til at blive en del af en professionel virksomhed med innovative kvalitetsprodukter, hvor du som DM er vigtig for successen. Din bopæl er ideelt set i Nordjylland men trives du med at arbejde ud fra et hjemmekontor er vi villige til at overveje dette, forudsat din bopæl er max. 1 1/2 times kørsel fra virksomhedens hovedkontor.

  Du skal forvente 80-100 rejsedage om året. Der tilbydes en fast løn og firmabil i stillingen.

  ANSØGNING
  Spørgsmål, ansøgning og CV skal sendes som Word eller PDF-fil mærket "NOR"
  til job@bechmail.dk. Dokumenter foretrækkes samlet i en fil og medsend ikke andre dokumenter. Kontakt evt. konsulent Claus Bech Nielsen på mob. 3131 6776. Der vil løbende blive indkaldt til samtaler og kandidater bør derfor ansøge snarest. 

   
 • Besat: Teknisk projektleder - til biotekvirksomhed i massiv vækst

  Glycom Manufacturing A/S
  • Limfjordsvej 4
  • 6715
  • Esbjerg N

  HENT SOM PDF

  VIRKSOMHEDEN

  Glycom A/S er en meget dynamisk og innovativ virksomhed, der som en af de eneste i verden kan producere de særlige sukkerarter Humane Mælke Oligosakkarider (HMO’er), der blandt andet anvendes inden for modermælkserstatning i stor skala.

  Virksomheden er beliggende i Hørsholm og pr. januar 2016 er Glycom blevet udvidet med produktionskapacitet i Esbjerg med selskabet Glycom Manufacturing A/S. Der er investeret et trecifret millionbeløb i faciliteten i Esbjerg for at give fabrikken kapacitet til at producere HMO’er. Et produkt der vil få en afgørende rolle i fremtidens fødevareproduktion. Produktionen er netop igangsat i efteråret 2017. Læs mere om virksomheden på www.glycom.com.


  STILLINGEN
  Til at tage del i dette nye, spændende og unikke væksteventyr søges der nu en teknisk projektleder der får en central rolle i forhold til såvel igangværende som kommende investerings-projekter. Arbejdssted er Esbjerg.

  Med reference til den tekniske chef vil du i tæt samarbejde med et stærkt og dedikeret projektteam som projektleder bidrage til afslutningen af den igangværende byggefase – opførelsen af en fabrik i verdensklasse.

  Du bliver en nøgleperson for efterfølgende ændringer, udvidelser og opgraderinger af fabrikken. Herudover forventer vi, at du kan bidrage med at løse diverse tekniske opgaver. Projektlederen vil derudover få ansvar indenfor et eller flere områder inden for ATEX, CE-mærkning og dokumentation.

  Som projektleder hos Glycom Manufacturing A/S får du en stor berøringsflade med den øvrige del af virksomheden samt med en række interne og eksterne samarbejdspartnere, og du vil derfor blive den naturlige kontaktperson - både i forhold til projekter og drift.

  Primære opgaver:

  • Gennemførelse af investeringsprojekter fra ide til aflevering til driften
  • Opgaver indenfor energi, energioptimering, flaskehalsproblemer, sikkerhed, investeringsgrundlag (cost/benefit-analyse), beregning og projektering, udbud- og kravsspecifikation samt dokumentation
  • Sikre at projekterne implementeres og dokumenteres i alle projektetsfaser
  • Ansvar for et eller flere områder indenfor ATEX, CE-mærkning, dokumentation

  KANDIDATEN
  Den rette kandidat har en relevant ingeniøruddannelse – eksempelvis som maskin- eller energiingeniør. Vigtigt er dog, at kandidaten har erfaring med procesanlæg fra en lignende stilling – eksempelvis inden for bioteknologi, mejeri, bryggeri, fødevare eller lignende.

  Du har erfaring med projektledelse, og det er en fordel, hvis denne erfaring stammer fra større investeringsprojekter  – gerne med erfaring fra installations- og kommisioneringsfasen. Det vil være en fordel men ikke et krav, at du har kendskab til ATEX og CE-mærkning.  

  Kandidaten har ideelt set 10 års erfaring med procesteknisk udstyr og installationer – og gerne fra fødevareindustrien. Det vil endvidere være en fordel hvis du har kendskab til eller ligefrem erfaring med proces, væsker, tryk, pumper, beholder, temperatur, varme/køl, el, instrumentering, automatik, bygning og utilities.

  Du arbejder selvstændigt og engageret, og du kan lide at arbejde hands-on og være den, der går forrest. Du lægger vægt på kvalitet og godt samarbejde, og du kan kommunikere på tværs af organisationen. Det forventes, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

  Vi tilbyder en stilling i en dynamisk og rummelig virksomhed med gode udviklingsmuligheder - fagligt såvel som personligt. Glycom A/S er en virksomhed med et unikt produkt og med stærke værdier, der lægger vægt på, at du optræder troværdigt, ansvarligt og er med til at skabe værdi i virksomheden.

  ANSØGNING
  Spørgsmål, ansøgning og CV skal sendes som Word eller PDF-fil mærket "GLY" i emnetekst til job@bechmail.dk. Dokumenter foretrækkes samlet i en fil og medsend ikke andre dokumenter. Kontakt evt. ekstern konsulent Claus Bech Nielsen på mob. 3131 6776. Der vil løbende blive indkaldt til samtaler og kandidater bør derfor ansøge snarest.

   
 • Besat: 2 Retail konsulenter i Øst og Vest DK

  LOOP

  HENT SOM PDF

  VIRKSOMHEDEN

  LOOP Fitness er Danmarks største franchisebaserede kæde af fitnesscentre med ca. 75 centre over hele landet. LOOP centrene drives på franchisebasis og er bygget op omkring et unikt koncept, som sikrer franchisetager en lang række kædefordele.

  LOOP Fitness adskiller sig fra de traditionelle træningscentre ved at tilbyde et cirkeltrænings-koncept, som på kun 24 minutter træner hele kroppen effektivt igennem. LOOP Fitness henvender sig derfor til dem, som har fokus på, at træning skal være enkelt og effektivt og kunne passe ind i en travl hverdag. 

  Vi søger  2 servicemindede Retail konsulenter, som skal være med til at udvikle og supportere de nuværende og kommende LOOP centre i Danmark.

  STILLINGEN
  Som Retail Konsulent og med reference til kædechefen bliver du det daglige bindeled mellem LOOP centrene og kædekontoret i Aalborg. Din hverdag vil primært bestå i at være ”i marken” og besøge LOOP centrene.

  Vi arbejder i en hektisk hverdag med masser af deadlines og har brug for dig til at hjælpe med at styre, optimere og koordinere udviklingen i LOOP kædens centre, således at disse drives så rentabelt og professionelt som muligt.

  Her skal du arbejde med alt fra implementering af marketing events til løbende sparring og coaching af centrene, der alt sammen har til formål at forbedre vores centres resultater. Du er i kontakt med de daglige ledere i centrene og via fysiske besøg er du med til at sikre en høj standard, implementering af kampagner, tiltag, guidelines etc.

  Dine arbejdsopgaver indebærer ligeledes rapportering af nøgletal, kvalitet etc., identificere forbedringsmuligheder i centrenes performance, herunder sikre vidensdeling, koordinering af regionsmøder i mellem centrene – både for daglige ledere og/eller franchisepartnere.

  Koordinering af uddannelsesaktiviteter, herunder sikre at alle ansatte deltager i LOOP´s uddannelsesprogram. Varetage en assisterende rolle i forhold til vores nye centeråbninger i Danmark.

  Du vil arbejde tæt sammen med resten af LOOP teamet, der er placeret på kædekontoret i Aalborg, og du skal derfor også forvente at skulle være på LOOPs kædekontor 2-4 dage om måneden.

  Ønsker du at arbejde i område Sjælland og Fyn (ØST) så bor du ideelt set på Sjælland og ønsker du at arbejde i område Jylland (VEST) så bor du ideelt set tæt på motorvejen mellem Aalborg og Kolding.

  KANDIDATEN
  Da jobbet primært vil være ”i marken”, er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og er i stand til at fuldføre opgaver ud fra få retningslinjer. Det er naturligt for dig at levere kvalitet i dit arbejde – også under tidspres.

  Du har passion for kunder og brænder for at levere kvalitetsløsninger. Du får tingene til at ske og sætter en ære i dit arbejde samt fokuserer på at opnå gode resultater og opbygge vedvarende relationer. Du bidrager til et miljø, hvor man støtter og respekterer hinanden med henblik på at opfylde de fælles mål.

  Det vil være en fordel men ikke et krav, at du har erfaring fra en lignende stilling i f.eks. detailbranchen og har kendskab til fitnessbranchen eller blot kædedrift fra en anden branche.

  Personlige kvalifikationer

  • Udadvendt og imødekommende personlighed
  • Du har et godt overblik og kan håndtere mange opgaver på en gang
  • Du arbejder struktureret og overholder deadlines
  • God forretningsforståelse og gerne indblik i økonomi/nøgletal
  • Koordineringsstærk, fleksibel og kvalitetsbevidst
  • Flydende dansk i skrift og tale

  Indledende samtaler kan afholdes via Skype og afsluttende samtaler afholdes i Aalborg.

  Spørgsmål, ansøgning og CV skal sendes som Word- eller PDF-fil mærket "ØST", hvis du søger til område Fyn/Sjælland og mærket ”VEST”, hvis du søger til område Jylland til job@bechmail.dk. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til konsulent Claus Bech Nielsen 31 31 67 76. 

   
 • Besat: Produktchef - med ansvar for nyt forretningsområde

  MB Solutions A/S
  • Bugattivej 8
  • 7100
  • Vejle

  HENT SOM PDF

  VIRKSOMHEDEN

  MB Solutions er en danskejet virksomhed, der blev etableret tilbage i 1994. Virksomheden ejes og drives stadig af de to grundlæggere, Mogens Svendsen og Bo Melson, og missionen for MB Solutions har altid været at fungere som ”IT-afdeling” for mindre og mellemstore virksomheder. MB Solutions har et tæt partnerskab med en lang række virksomheder på tværs af brancher, og vi har erfarne og dedikerede medarbejdere, med stor kompetence indenfor IT Infrastruktur.

  Med andre ord, så ligger forståelsen for, at IT-infrastrukturen er helt central i den daglige drift, i vores DNA. Beslutninger omkring IT Infrastruktur er komplekse og indeholder mange komponenter. MB Solutions hjælper med at skabe overblik og få det rigtige beslutningsgrundlag.

  Virksomheden er beliggende i Vejle og beskæftiger 26 medarbejdere. MB Solutions A/S er et af selskaberne i MB Gruppen læs mere her. Den samlede koncern beskæftiger ca. 150 medarbejdere.

  365 Solutions er et brand/forretningsområde i MB Solutions A/S, hvilket betyder, at der er en stærk og yderst kompetent IT-virksomhed bag ved 365 Solution branded. Læs mere på www.365-solutions.dk.

  STILLINGEN

  Vil du have ansvaret for at udvikle det næste forretningsområde i 365-solutions ?

  Vi søger en Produktchef som kan udvikle et nyt forretningsområdet, strukturere og udvikle koncepter. Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics NAV og Office 365 ønsker vi at tilbyde mindre og mellemstore virksomheder et ERP-system som er baseret på standard konfiguration og suppleret med funktionalitet fra Office 365.

  Har du en god forretningsforståelse kombineret med lidt ERP erfaring og kan du formidle og kommunikere dette på en enkelt og forståelig måde til virksomheder.

  Så er det måske dig, der skal være vores nye produktchef.

  I 365 Solutions vil du få mulighed for at være med til at udvikle en helt ny måde at tænke standardprodukter og services på. Du kommer til at arbejde på kontoret i Vejle og supportere de kolleger, som i øvrigt arbejder med 365 og CRM løsninger.

  Den rette ansøger har erfaring med ERP systemer – det er dog ikke et krav at det er fra Navision – det kan være fra E-conomic eller andre ERP systemer. Du vil få tid til at lære produkterne at kende, idet du først skal assistere selskaberne i MB koncernen med at komme over på en standard Dynamics 365 løsning.

  Din primære opgave er at oparbejde et stærkt produktkendskab, og formidle og implementere dette hos kunden. Der er således ikke forventninger om, at du skaber ny-salg, men gerne mer-salg når der er etableret en kunderelation.

  KANDIDATEN

  Vi forventer at du har nogle års erfaring fra denne eller lignende stillinger. I dag er du måske produktchef, revisor, konsulent, systemansvarlig eller superbruger.

  Som person kan du varetage mange opgaver samtidigt og er god til hurtigt at sætte dig ind i nye arbejdsprocesser og opgaver. Du trives med selvstændighed og brænder for opgaveløsningen. Du er positiv og åben for forandringer samt forstår vigtigheden af at afslutte dine opgaver til aftalt tid.

  Du brænder for at få chancen for at stå med et ansvar, skabe og udvikle et nyt forretningsområde. Du kan håndtere den modgang nye ting kan give men også nyde succes når det er lykkes.

  Vi ønsker, at du

  • har erfaring med produktudvikling / løsninger
  • kan tage initiativ og ansvar -  tænke nyt og se muligheder
  • har en god it forståelse
  • er effektiv og struktureret i dit arbejde
  • kan kommunikere ubesværet, både mundtligt og skriftligt
  • er teamorienteret – men også kan arbejde selvstændigt med høj drivkraft og kan bidrage til et sjovt og udviklende arbejdsmiljø.

  ANSØGNING

  Spørgsmål, ansøgning og CV skal sendes som Word eller PDF-fil mærket "365-PROD" til job@bechmail.dk. Kontakt evt. ekstern konsulent Claus Bech Nielsen på mob. 3131 6776. Der vil løbende blive indkaldt til samtaler.

   
 • Besat: Revisorassistent

  STEPTO a/s
  • Juelstrupparken 10A,
  • 9530
  • Støvring

  HENT SOM PDF

  Virksomheden

  STEPTO a/s er en ambitiøs virksomhed, der tilbyder økonomi- og ledelsesrådgivning til virksomhedsejere. Vi tilbyder rådgivning og udarbejdelse af alt indenfor regnskaber, budgetlægning, finansiering og skatterådgivning.

  I STEPTO a/s stoler vi på vores kunders dømmekraft og støtter dem i deres valg og prioriteringer. Vi elsker at jagte den ’gode forretning’ – i fællesskab med vores kunder. Deres succes – er vores succes. Vi bliver inspireret af mennesker og virksomheder, der gør det godt – se www.stepto.dk.

  Virksomhedens kunder findes fortrinsvist i region Nordjylland og indenfor landbrug og små/mellemstore håndværksvirksomheder.

  Stillingen

  STEPTO a/s søger en revisorassistent, der kan indgå i det regnskabsmæssige arbejde med udgangspunkt fra virksomhedens kontor i Støvring (v/Aalborg). Virksomheden mærker en fortsat tilgang af kunder og en stigende mængde arbejdsopgaver, hvorfor der søges en person med interesse og kendskab til landbrugsregnskaber.

  Den rette ansøger bør ideelt set have faglig indsigt i landbrugsøkonomi og landbrugets generelle vilkår. Det vil endvidere være en fordel hvis revisorassistenten har viden om finansiering, leasing og kontrakter.

  Stillingens indhold:

  • Bogføring i primært C5, E-conomic – men der kan også være andre ERP-systemer
  • Momsafstemning
  • Opstilling af års- og skatteregnskaber
  • Rådgive kunder som selv foretager bogføring
  • Assistere med udarbejdelse af budgetter og budgetopfølgning,
  • Opstarte nye kunder og ”konvertere” dem til vores system og tanker
  • Forretningsmæssig forståelse
  • Fremme det faglige arbejde på kontoret i samarbejde med de øvrige kollegaer, herunder skabe et dynamisk kontor, der løbende forsøges udviklet til de fremtidige krav, der stilles i forholdet mellem de regnskabsførende, skat og finansieringskilder
  • Bogholderiopgaver på kundens adresse

  Kandidaten

  Vi forventer, at du har min. 5 års erfaring fra denne eller lignende stillinger. Det vil være en fordel, men ikke et krav at kandidaten har erfaring med landbrugssektoren.

  Du har sandsynligvis erfaring som bogholder, revisor eller rådgiver af landbrugskunder. Du besidder en god økonomiforståelse og trives med at udføre bogholderiopgaver, samtidig med at du har kundekontakt.

  Vi forestiller os, at du har en uddannelse som kontoruddannet, HR-R, revisor, reg. revisor eller tilsvarende. Du kan i dag sidde som bogholder i en mindre eller mellemstor virksomhed eller være selvstændig med et ønske om at indgå i et team med ligesindende kolleger.

  Som person kan du varetage mange opgaver samtidigt og er god til hurtigt at sætte dig ind i nye arbejdsprocesser og opgaver. Du trives med selvstændighed og brænder for opgaveløsningen. Du er positiv og åben for forandringer samt forstår vigtigheden af at afslutte dine opgaver til aftalt tid.

  • Du er selvstændig og tager ansvar
  • Du kan træffe beslutninger
  • Du har overblik, men glemmer ikke detaljerne
  • Du trives med at tale med kunder og besøge dem på deres adresse
  • Du lægger vægt på kvalitet
  • Du har gode samarbejdsevner og kan arbejde struktureret

  Gage og benefits

  Der tilbydes gage og ansættelsesforhold efter kvalifikationer, mulighed for en attraktiv bilordning samt fuld forplejning i arbejdstiden, flekstid og hjemmearbejdsplads.

  Tiltrædelse

  Snarest muligt og senest 1. oktober 2017.

  Ansøgning

  Kan du genkende dig selv i vores værdier og forventninger, så send en ansøgning og CV som word- eller PDF-fil mærket "STEPTO-REV" til job@bechmail.dk. Jobbet ønskes besat snarest muligt.

  Bech Hunting Aps
  Skovstjernevej 18
  9310 Vodskov
  Mobil: 31 31 67 76

   

   
 • Besat: Økonomikonsulent

  STEPTO a/s
  • Juelstrupparken 10A
  • 9530
  • Støvring

  HENT SOM PDF 

  Virksomheden

  STEPTO a/s er en ambitiøs virksomhed, der tilbyder økonomi- og ledelsesrådgivning til virksomhedsejere. Vi tilbyder rådgivning og udarbejdelse af alt indenfor regnskaber, budgetlægning, finansiering og skatterådgivning.

  I STEPTO a/s stoler vi på vores kunders dømmekraft og støtter dem i deres valg og prioriteringer. Vi elsker at jagte den ’gode forretning’ – i fællesskab med vores kunder. Deres succes – er vores succes. Vi bliver inspireret af mennesker og virksomheder, der gør det godt – se www.stepto.dk .

  Virksomhedens kunder findes fortrinsvist i region Nordjylland og indenfor landbrug og små/mellemstore håndværksvirksomheder.

  Stillingen

  STEPTO a/s søger en økonomikonsulent, der kan indgå i det regnskabsmæssige arbejde med udgangspunkt fra virksomhedens kontor i Støvring (v/Aalborg). Virksomheden mærker en fortsat tilgang af kunder og en stigende mængde arbejdsopgaver, hvorfor der søges en person med interesse for og kendskab til landbrugsregnskaber.

  Den rette ansøger skal derfor besidde faglig indsigt i landbrugsøkonomi og landbrugets generelle vilkår. Herudover skal økonomikonsulenten yde rådgivning indenfor finansiering, basale skatteforhold og driftsøkonomisk rådgivning.

  Stillingens indhold:

  • Udarbejdelse af budgetter og budgetopfølgning
  • At rådgive indenfor områder som produktionsøkonomi og produktionsplanlægning
  • At afslutte og gennemgå måneds-, kvartals- og halvårsafslutninger samt årsrapport
  • Rapportering til ledelse, ejere og finansielle samarbejdspartnere
  • At fremme det faglige arbejde på kontoret i samarbejde med de øvrige kollegaer, herunder skabe et dynamisk kontor, der løbende forsøges udviklet til de fremtidige krav, der stilles i forholdet mellem de regnskabsførende, skat og finansieringskilder
  • At deltage i de arrangementer og netværk som afholdes af virksomhedens samarbejdspartnere
  • Medvirke til at tilføre virksomheden nye kunder

  Kandidaten

  Vi forventer, at du har min. 5 års erfaring fra denne eller lignende stillinger. Du har min. 2 års erfaring med rådgivning og regnskabsudarbejdelse indenfor landbrugssektoren.

  Du har erfaring som konsulent eller rådgiver af landbrugskunder. Du besidder en god regnskabsmæssig forståelse, du kan rådgive og være sparringspartner på driftsøkonomi samt har et kendskab til de basale skatteregler.

  Vi forestiller os, at du har en uddannelse som: revisor, jordbrugsteknolog, jordbrugsøkonom, HR-R, cand.merc.aud., cand.merc.jur., cand.oecon. eller tilsvarende.

  Som person kan du varetage mange opgaver samtidigt og er god til hurtigt at sætte dig ind i nye arbejdsprocesser og opgaver. Du trives med selvstændighed og brænder for opgaveløsningen. Du er positiv og åben for forandringer samt forstår vigtigheden af at afslutte dine opgaver til aftalt tid.

  • Du er selvstændig og tager ansvar
  • Du er initiativrig og serviceminded
  • Du har en god forretningsmæssig forståelse, og du brænder for at hjælpe med og optimere økonomien for kunden
  • Du trives med at tale med kunder
  • Du formulerer dig godt på skrift og har fokus på god kommunikation
  • Du lægger vægt på kvalitet og god rådgivning i et sprog kunden kan forstå
  • Du har en god analytisk sans og forstår dig også på detaljerne
  • Du har gode samarbejdsevner og kan arbejde struktureret

  Gage og benefits

  Der tilbydes gage og ansættelsesforhold efter kvalifikationer, mulighed for en attraktiv bilordning samt fuld forplejning i arbejdstiden, flekstid og hjemmearbejdsplads.

  Tiltrædelse

  Snarest muligt og senest 1. oktober 2017.

  Ansøgning

  Kan du genkende dig selv i vores værdier og forventninger, så send en ansøgning og CV som word- eller PDF-fil mærket "STEPTO-KON" til job@bechmail.dk. Jobbet ønskes besat snarest muligt.

  Bech Hunting Aps Skovstjernevej 18
  9310 Vodskov
  Mobil: 31 31 67 76

   

   
 • Besat: Partnere / Franchisetagere

  HENT SOM PDF

  LOOP Fitness er Danmarks største franchisebaserede kæde af fitnesscentre med ca. 75 centre over hele landet. LOOP centrene drives på franchisebasis og er bygget op omkring et unikt koncept, som sikrer franchisetager en lang række kædefordele.

  LOOP Fitness adskiller sig fra de traditionelle træningscentre ved at tilbyde et cirkeltrænings-koncept, som på kun 24 minutter træner hele kroppen effektivt igennem. LOOP Fitness henvender sig derfor til dem, som har fokus på, at træning skal være enkelt og effektivt og kunne passe ind i en travl hverdag.  

  Partnere til veletableret og succesfuld fitnesskæde

  Vi søger ambitiøse partnere til LOOP Fitness centre i hele Danmark. Har du lyst til at investere i et velafprøvet og succesfuldt fitness koncept, og kan du se dig selv drive og udvikle et eller flere centre, så er du måske én af vores kommende partnere.

  Hvis du har lysten og viljen til at skabe din egen forretning i et kædesamarbejde med 75 centre og ambitioner om mange flere, kan vi til gengæld tilbyde dig:

  - Mulighed for at skabe din egen succes og blive selvstændig

  - Adgang til brug af et anerkendt og veletableret brand

  - Et nøglefærdigt center klar til åbning

  - Attraktiv medfinansiering

  - Sparring i forbindelse med opstart og markedsføring af centret

  - Løbende support i forhold til drift af centret

  - Adgang til en lang række kædefordele (eksempelvis administrativ hjælp)

  For at kunne komme i betragtning forventer vi, at du har en vis interesse for træning og sundhed i al almindelighed og har lyst til at drive en forretning med det fokus. Det forudsætter dog ikke, at du er uddannet fitness instruktør eller lignende – blot du er kunde- og serviceminded.

  Det er endvidere en fordel, hvis du har et godt netværk i det område, du ønsker at åbne et center i. Derudover skal du være indstillet på, at du indgår i et kædestyret koncept med de fordele og begrænsninger, det giver. 

  Hvor stor en investering, der kræves, afhænger af hvor stort et center, det drejer sig om, hvilket igen afhænger af hvilken by, vi taler om. Vi kan etablere profitable centre i byer fra ca. 4.000 indbyggere. Det er alt sammen noget, vi kigger på sammen. Du skal dog forvente et minimumskrav til egenkapital på ca. 250-500.000 kr.

  Hvis du kan se dig selv i ovenstående beskrivelse, så send os et par ord om dig selv som Word- eller PDF-fil mærket "LOOP" til job@bechmail.dk. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til konsulent Claus Bech Nielsen 3131  6776. 

   
 • Besat: Sælger med teknisk forståelse

  Softcontrol
  • Vodskovvej 135
  • 9310
  • Vodskov

  HENT SOM PDF

  VIRKSOMHEDEN
  Softcontrol er leverandør af en intelligent energistyringsløsning ”Clever House” til private hjem,
  sommerhuse og bogligforeninger.

  Til lidt større installationer har virksomheden udviklet løsningen ”Energy control” som anvendes på
  skoler, hoteller, feriecentre og mindre erhvervsvirksomheder.

  Clever House og Energy Control styrer lys, varme, ventilation, overvågning, tyverialarm og
  adgangskontrol via en egen udviklet applikation. Softcontrol er etableret i 1997 og har solgt
  løsningerne siden år 2000 på det danske marked.

  Virksomheden er ejermæssigt forbundet til virksomheden Kuafu der tilbyder energirådgivning og
  solcelleanlæg. Der er andre virksomheder forbundet med virksomheden og i alt er der 20
  medarbejdere som har udgangspunkt fra firmaets kontor i Vodskov v/Aalborg.

  Læs mere på www.kuafu.dk eller www.softcontrol.dk

  STILLINGEN
  Virksomheden søger en teknisk orienteret sælger der er stærk på relationssalg og salg til kæder.
  Løsningen afsættes primært igennem El og VVS installatører, rådgivende ingeniører, arkitekter,
  energirådgivere, byggefirmaer og evt. byggemarkeder i fremtiden.

  Du kommer til at have din gang hos kunder over hele Danmark. Efter en oplæring i
  produkter/løsninger forventes det, at du selv står for planlægningen af din hverdag. Der vil være
  tale om langsigtet salg og et job som udekørende sælger, med back up fra hovedkontoret i
  Vodskov.

  Det vil være en fordel men ikke et krav at du har erfaring fra energibranchen.

  Stillingens indhold:
  • Opsøgende salg i hele Danmark
  • Mødebookning og planlægning af dine arbejdsdage
  • Arbejde langsigtet med at få skabt et tæt samarbejde med kunderne
  • Udarbejdelse af tilbud og opfølgning
  • Deltagelse i præsentationer, messer, arrangementer
  • Udarbejdelse af budgetter og budgetopfølgning i samarbejde med ledelsen
  • Markedsvurdering og segmentering af kundepotentialet
  • Deltage i de opgaver som en lille organisation byder på


  KANDIDATEN
  Vi forventer at du har min. 5 års erfaring fra lignende stillinger. Du har erfaring eller interesse for
  teknisk salg af energiløsninger. Du har evnen til at afkode hvem den rette beslutningstager er hos
  kunden. Du har lyst til og evner at kommunikere med personer på mange forskellige niveauer.

  Vi forestiller os, at du har en salgsrelevant uddannelse eller har erfaring med salg af tekniske
  produkter/løsninger fra El eller VVS branchen.

  Som person kan du varetage mange opgaver samtidigt og er god til hurtigt at sætte dig ind i nye
  arbejdsprocesser og opgaver. Du trives med selvstændighed og brænder for opgaveløsningen. Du
  forstår vigtigheden af at afslutte dine opgaver til aftalt tid.

  • Du er selvkørende og evner at opdyrke og skabe gode kunderelationer.
  • Du er salgsorienteret og har en professionel indstilling til dit arbejde.
  • Du formår at planlægge din egen arbejdsdag på en hensigtsmæssig måde.
  • Du har et stort drive og trives med at skabe resultater.
  • Du er engageret og ærlig med lyst til at være ansat i en lille organisation.
  • Du er omstillingsparat, initiativrig og serviceminded.

  TILTRÆDELSE
  Snarest muligt

  ANSØGNING
  Kan du genkende dig selv i vores værdier og forventninger, så send en ansøgning og CV som
  Word eller PDF-fil mærket "SOFT" til job@bechmail.dk. Jobbet ønskes besat snarest muligt.

  Bech Hunting Aps
  Skovstjernevej 18
  9310 Vodskov