Kandidat test

Ønsker du selv at stå for rekrutteringsprocessen, så anbefales det, at du kvalitetssikrer dit valg af kandidat ved at benytte dig af en test af de sidste 1-2 kandidater.

Vi tilbyder flere typer af test – både Personlighedstest og Kognitive tests (IQ test).

Personlighedstest:

  • PPA (DISC) analyse fra Thomas International.  Den består af 24 udsagn og kan besvarer på mange forskellige sprog. Forstå en persons foretrukne arbejdsadfærd, styrker og begrænsninger, kommunikationsstil, værdi for organisationen og hvad der motiverer. Kandidaten tager testen online og tager ca. 10-15 minutter.
     
  • NEOPI 3 er en international anvendt og meget anerkendt personlighedstest som er baseret på 240 spørgsmål som kandidaten besvarer. Kandidaten tager testen online og tager ca. 30-40 minutter.

Kognitive test (IQ):

  • GIA test fra Thomas International. Kandidaten besvarer så mange spørgsmål som muligt på tid indenfor 5 kategorier. Indsigt i en persons mentale kapacitet og hvor hurtigt, vedkommende kan lære og fastholde ny viden og færdigheder. Testen tager ca. 40 min. at besvare.
     
  • I-S-T ( Intelligens-Struktur-Test). Kandidaten besvarer så mange spørgsmål som muligt på tid indenfor nogle kategorier. En IQ-test til vurdering af kognitive evner hos voksne mennesker. Tager ca. 60 min. at besvare.

Bech Hunting
Skovstjernevej 18
9310 Vodskov
Powered by Emply